Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Dál jsem vám karmu nikoliv za obsah ale silný entuziasmus, díky kterému věříte slovům stávajícího premiéra. Vy by jste nepřipustil ani jedno špatné slovo o tomto establishmentu i kdyby se prokázala její neschopnost, což se děje. Jeden příklad, nikoliv z mého péra..viz níže

Faktem je, že Českou republiku nenutí nic k tomu, aby elektrickou energii prodávala přes lipskou burzu. Energetický expert Pavel Janeček v souvislosti s touto tezí nedávno prohlásil, že je otázkou, zda má u nás větší moc česká vláda nebo obchodní zájmy skupiny ČEZ a jejich manažérů. Na jedné straně tu máme nebývale vysoké zisky ČEZu a stomiliónové odměny pro jejich manažery, na straně druhé hlubokou propast pro české obyvatele v podobě energetické krize a finanční chudoby. To je ta „Změna“, kterou nám premiér Fiala sliboval na předvolebních billboardech.

16 2
možnosti
PZ

opět se potvrzuje, že Češi umí býti mistři světa v čemkoliv. Po fotbale a hokeji jsou nyní všichni oborníci na evropský trh s elektřinou, ale fakt, že po roce 2008 až do podzimu 2021 byla cena elektřiny stabilní zcela ignorují.

3 0
možnosti
VF

Dobrý den. S největším respektem k sáhodlouhému traktátu vašich představ, úvah a vyjádření vašeho postoje, titulovaném dokonce jako hold současnému vládci, dovoluji si vyjádřit na oplátku názor svůj. Mám vážnou obavu že v zápase mezi dobrem a zlem si současný vládní klan satrapů, kteří si urvali přístup ke korytům státní kasy prostřednictvím rychetského volebního podvodu, žádnou větší kladnou přízeň veřejnosti nezíská. Nejspíš jen prohloubí rozval guberniální mašinerie a ožebračení obyvatel za potlesku svých neokoloniálních loutkovodičů. Hezký den.

18 8
možnosti
OU
JV

Zapomněl jste pochválit jeho práci rukou.;-)

14 1
možnosti
MV

Karma. A to, že se k textu vyjadřují (viz níže) jistí diskutéri jen dokladem, že jste text napsal adekvátně. Přeju pěknej zbytek dne.

13 4
možnosti
AL

dřevem a loučema. Mám svůj les.

2 1
možnosti
Foto

Tak jednoduché to není. Ani s tou pravdou, ani s tou láskou. Líbivé heslo pro jednoduché jedince. Pravda!!! Kolik lží už za ni bylo převlečeno. A s láskou to není jinak. Ti, co se s ní nejvíc ohánějí, ji nejvíc zrazují a autor hesla nebyl výjimkou.

2 1
možnosti
Foto

Pan Šimek by byl dobrý pohádkář. Ty vždycky skončí dobře, dobro vyhraje a zlo je po právu potrestáno. Podle něj je současná vláda i s premiérem samí andělé a bohumilové? Bylo by to krásné - kdyby tomu tak bylo. Bohužel, není, leda jen v jeho představách. NO vládě P. Fialy si nedělám žádné iluze- zrovna tak, jak jsem si je nedělala ani o předchozí vládě a ani o těch před ní. Politici, kterým občané - voliči umožnili aby se dostali k moci, by se měli snažit. A až výsledky jejich vládnutí prokáží jestli si zaslouží pochvalu. zatím to tak bohužel nevypadá. Prezident T. G. Masaryk kdysi pravil, že "neslušnému" člověku by ruku nepodal. Často přemýšlím o tom, komu by z těcht našich politiků, zástupců lidu, ruku podal, a komu ne. (A to i z těch vlád minulých). Myslím, že těch kterým by ruku podal by moc nebylo. :-/Rv

4 2
možnosti
LP

Když tedy Petr Fiala požívá v Evropě takové úcty a vážnosti, jak píšete, tak proč v europarlamentu promlouval asi tak ke dvaceti poslancům z celkových sedmi stovek ? Jen jestli vy si, pane Šimku, něco nenamlouváte.:-)

9 4
možnosti
Foto

Z Fialy jeho velikost přímo vyzařuje.

8 3
možnosti
JH

I Vy neodolatelný žertéři!:-/

9 1
možnosti
MK

Agitka ala. 50 léta. Tolik zaslepeného a nekritického pohledu na vládní spolek se opravdu nevidí.

22 6
možnosti
  • Počet článků 637
  • Celková karma 27,79
  • Průměrná čtenost 1081x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!