Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

nevolila jsem-nevolím-nebudu volit;-)

0 4
možnosti
RJ

R20a19d77e88k 36J45a77r42o71š

3. 10. 2017 20:27

ODS, přes všechny jejich dřívější "průšvihy" a peripetie. R^

Když nic jiného, tak už kvůli tomu, že jsou důsledně proti antikuřáckému zákonu, kterýžto jako jediní ze sněmovních stran všichni jako jeden muž (i s ženskejma) NEPODPOŘILI :-)

2 1
možnosti

Důležitější než protikuřácký zákon je vztah k Evropské unii a k Euru. A dnes Skopeček v Komentářích exceloval v demagogii!

1 1
možnosti
Foto

Já jsem proti všem partajím. Půjdu k volbám a odevzdám neplatný lístek.

Kdyby nás takových bylo hodně, byl by to protest proti všem těm zparchantělým partajím.

0 4
možnosti

Nejít k volbám a prázdnou obálku považuji za zradu národa! To nic neřeší!

0 0
možnosti
LC

Docela dobré. Jen bych si dovolil podotknout, že považovat TOPku za pravicovou a konzervativní k tomu, to chce velkou dávku fantazie. Pokud ovšem se to zařazování stran nějak nezměnilo a kriteriem pravicovosti se stalo horování pro tvorbu všelijakých fiskálních kompaktů, záchranných fondů pro neodpovědné ... atd.

1 0
možnosti

Ano, TOP 09 a ODS se chovají ve zdravotnictví jednoznačně levicově a místo přirozených vztahů a občanské svobody stále ctí jen to levicové, falešné, sociální inženýrství! Přirozené vztahy a občanskou svobodu ve zdravotnictví ctí jen Piráti! Proto jsou Piráti světélkem na konci zdravotnických tunelů!

0 2
možnosti
Foto

Pane doktore marně hloupám při mé inteligenci jak ODS si zdravotnictví vůbec nedokáže představit postavené na občanské svobodě a na přirozených vztazích. Naopak trvá na falešném levicovém sociálním inženýrství. Nějak to nechápu ač se snažím to pochopit.

1 0
možnosti

Z toho si nic nedělejte. Je vás hodně. Díky masivní kampani politiků, kteří zneužívají zdravotnictví ke svým politickým hrátkám! Opravdu stabilizovat zdravotnictví novou zdravotnickou skutečnou reformou jsou schopni jen Piráti. Bohužel, jen Piráti! Proto je nutné, aby byli v parlamentu.

0 1
možnosti
Foto

Pokud si někdo dal opravdu práci a projel všechny programy stran, které půjdou k volbám a pokud je to člověk, který je nakloněný ke svobodě, pak jedinou alternativou jsou Svobodní Občané.

Ostatní strany mají ve svých programech zabudován více méně fabiánský socialismus a nebo jsou to strany brutálně pragmatické, které se spojí s kýmkoliv a proti komukoliv, bez ohledu na vlastní program, jen aby si udržely svou moc. Tyto strany mohou pak volit levicově orientovaní voliči, s možností velikého výběru.

0 0
možnosti
IA

Co se týče zdravotnictví i jiných vašich myšlenek, naprosto s Vámi souhlasím a dávám karmu. Je třeba o tom dokola pořád psát a já jsem taky přidala polínko do ohně. Mějte se dobře a hodně zdaru, pane doktore.R^

1 1
možnosti

Prosím o odkaz na Vaše polínko do ohně. Dík.

0 0
možnosti
Foto

Antonín Švehla byl vynikající prvorepublikový politik přítel T. G. M., Když mu jeden občan začal vyprávět, jak se u nás všude krade, bují korupce a kdesi cosi, tak mu odpověděl: „Lidi kradli už od Adama a Evy a budou krást až do toho posledního Robinsona, který na zemi zbude. A že jsou Aféry? Pan Bůh stvořil lidi a měl aféru a s Kainem už pátej den.“

5 0
možnosti
Foto

Co může říct politik, když systém ve kterém působí je založený na legalizovaném olupování těch, kterým vládne.

0 0
možnosti
Foto

Neúspěšní vidí svůj neúspěch v životě nikoliv u sebe a svých menších schopnostech, ale v tom, že jim byl úspěch ukraden. Proto slyší na bláboly člověka, jako je Babiš, který se pasuje na jediného poctivého v Čechách a na Moravě, o Slovensku ani nemluvím.

8 0
možnosti

Já jsem se docela dobře zařídil pro opravdový kapitalismus, ale marně. Šetření na zdravotní péči je jen na oko. Za všechny úspory jsem byl bit. Takový je divný ten Klausův kapitalismus. Přesto jsem byl v životě úspěšný.

0 0
možnosti
Foto

Pan Šíša žádal o radu babu....

0 0
možnosti

...a Vám vadí, že jsem dědek?

0 0
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 29,16
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!